Team Sande

Om Team Sande

Team Sande’s mål er å gi alle som ønsker å spille fotball et alternativ til å være med og delta på sin måte, utfra sine forutsetninger.
Team Sande er et lag som tar vare på hverandre og viser hensyn til enhver tid. De som begynner i Team Sande får tidlig beskjed om hvordan vi har det og hva vi forventer. For å få til dette har vi tydelige regler og gir informasjon om hvordan vi ønsker å fremstå. Det blir satt krav til spillerne, men det er også nødvendig å ivareta alle på laget.


I de siste 10 årene har vi hatt spesielt fokus på det sosiale og Fair Play både på og utenfor banen. Dette er et tilbud om tilrettelagt fotball så alle kan føle mestring og være med ut ifra sine forutsetninger. Det er ikke nødvendigvis resultater som skal stå øverst men mestring, trygghet og samhold. Tilbudet er for ungdom/voksne og alle er med så lenge man orker eller har helse til det. Vi trener hele året og er med på både serie og forskjellige cuper. Vi har også forskjellige andre sosiale sammenkomster i tillegg til dette.

Kontaktperson Team Sande er Terje Engen. Mail: engapenga@yahoo.no

Sponsorer

Team Sande er så heldig å ha sponsorer som bidrar til at laget kan reise til Landsturneringen og andre Cuper for å skape idrettsglede. Vi er svært takknemlige for alle sammen.

Spre gjerne innlegget